ADRES

Oudesmidsestraat 14B

1700 Dilbeek

Openingsuren

 

Ma-Vr:   9:00-12:30

          13:30-18:30

Za:      10:00-14:00

Newsletter

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

Contacteer

ons

Tel. +32 2 569 36 56

reizen@depostiljon.be

Bezoek

ons

Oudesmidsestraat 14B

1700 Dilbeek

Ma-Vr:   9:00-12:30

          13:30-18:30

Za:      10:00-14:00

 

We do not own any of the images displayed. If you think your image is used, contact us to have it removed

blijf op de hoogte

December 9, 2019

August 23, 2019

Please reload

Recente berichten

Waterpret in Scandinavië

January 16, 2020

1/3
Please reload

Uitgelichte berichten

De Filipijnen

December 9, 2019

EILANDEN VOL VERBORGEN SCHATTEN

 

Met zijn 7107 eilanden kent de Filipijnen een enorme biodiversiteit, gelegen tussen het Aziatische en Australische continent. Actieve vulkanen en blauwe kratermeren afgewisseld door groene rijstvelden die als trappen naar de hemel reiken ontdekken we op het eiland Luzon. Je maakt kennis met de vriendelijkste bevolking van Zuidoost-Azië wiens leven een versmelting is van de inheemse, Spaanse en Amerikaanse invloeden. Op Palawan verken je mangroves, prachtige stranden en de langste ondergrondse rivier ter wereld. Uitrusten doe je op de parelwitte zandstranden met hun verbluffend mooie onderwaterwereld op Bohol. Hier hoor je verhalen over de vechtende reuzen die de Chocolate Hills deden ontstaan en maak je kennis met een van ’s werelds kleinste spookdiertjes.

 

 

HOOGTEPUNTEN

Je maakt kennis met de belangrijkste trekpleisters van de verrassende Filipijnen. De metropool Manila, de rijstvelden van Banaue, de hangende doodskisten in Sagada, de mysterieuze Chocolate Hills in Bohol, het levendige Cebu of het idyllische El Nido? Een aaneenschakeling van indrukwekkende momenten. Het avontuur lonkt!

 

 

DE TROEVEN VAN DE FILIPIJNEN

  • Ontdek de mooiste eilandengroep van Azië

  • Bezoek het vrolijke, paradijselijke eiland Bohol

  • Verblijf op het verrukkelijke eiland Palawan

  • Verken verrassend Manila en haar door verschillende culturen beïnvloede wijken

     

     

 

PALAWAN

 

Palawan wordt beschouwd als het mooiste van de Filipijnen, en met meer dan 7000 tropische eilanden. De eilanden zijn van ongekende schoonheid. Azuurblauw water, hagelwitte stranden met palmbomen en kleurige hangmatten. Alles is aanwezig voor een echte relax vakantie! Grote delen van het regenwoud zijn nog onontdekt. Het bied ook een mooie kleurrijke onderwaterwereld aan. 

 

 

Meer info? Voor een vrijblijvende prijsofferte:

 

Bel 02 569 36 56 of vraag hier een offerte aan.

 

 

 

Please reload

Please reload

Archief

INSPIRATIE