ADRES

Oudesmidsestraat 14B

1700 Dilbeek

Openingsuren

 

Ma-Vr:   9:00-12:30

          13:30-18:30

Za:      10:00-14:00

Newsletter

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

Contacteer

ons

Tel. +32 2 569 36 56

reizen@depostiljon.be

Bezoek

ons

Oudesmidsestraat 14B

1700 Dilbeek

Ma-Vr:   9:00-12:30

          13:30-18:30

Za:      10:00-14:00

 

We do not own any of the images displayed. If you think your image is used, contact us to have it removed

blijf op de hoogte

December 9, 2019

August 23, 2019

Please reload

Recente berichten

Waterpret in Scandinavië

January 16, 2020

1/3
Please reload

Uitgelichte berichten

8 reistips voor je vertrekt

June 26, 2017

Nu de zomer voor de deur staat, staat je vakantie wellicht ook voor de deur. Hoe ervaren je ook bent als reiziger, een beetje opfrissen kan nooit kwaad. Wij hebben onze beste reistips voor je opgelijst.

 

 

 

1. Paspoort of identiteitskaart?

 

Voor sommige bestemmingen heb je een paspoort nodig (het wijnrode boekje), voor andere volstaat een identiteitskaart. Bij het reserveren van je reis laten wij je al weten welke documenten je nodig hebt, maar als je dit vergeet, kan je gemakkelijk nagaan wat je precies nodig hebt op visumcentrale.be.

(Let wel: Een visum aanvragen doe je indien nodig beter via ons)

 

2. Kopijen

 

Maak thuis nog enkele kopietjes van je creditcards, paspoorten en verzekeringen. Deze kunnen altijd van pas komen!

 

3. Bereikbaar zijn

 

In Europa betaal je vanaf de zomer van 2017 geen roamingkosten meer, maar dat geldt niet overal. Zorg dat je van tevoren weet hoeveel je op de bestemming moet betalen per telefoontje of sms'je. Zo voorkom je een torenhoge telefoonrekening aan het einde van de maand.

(tip: wil je ook data op de bestemming voor toegang tot het internet? Wij helpen je graag verder met het vinden van een sim-kaart)

 

4. Luchthavenvervoer

 

Als je zelf rijdt kan je via ons parking reserveren op Brussels Airport. Word je liever gebracht, dan kunnen wij een taxi voor je reserveren.

 

 5. Neem een balpen mee in het vliegtuig!

 

Onderweg naar Amerika of andere intercontinentale bestemmingen moet je vaak een document invullen op het vliegtuig voor je visum. Je zou denken dat de maatschappij wel een paar bicjes op stock heeft, maar vaak moet je er eentje lenen van je buur.

 

6. Handbagage

 

In het geval dat je ruimbagage spoorloos verdwijnt of later aankomt, is het handig om wat toiletgerief en een outfit in je handbagage te steken.

 

7. Kom op tijd

 

Te laat zijn kan soms jammere gevolgen hebben. Vlieg je naar een bestemming binnen de Schengen-zone, raden we ja aan minstens 2 uur voor vertrek op de luchthaven te zijn. Voor niet-Schengen bestemmingen kom je best 3 uur op voorhand aan. 

 

8. Geniet

 

Ervaar het leven zoals het is. Ga naar lokale restaurants en gebruik ook zoveel mogelijk het openbaar vervoer. Zo zie je nog iets en bespaar je ook wat dat je dan aan iets anders uit kan geven ;)

 

 

Please reload

Please reload

Archief

INSPIRATIE