O Canada!

16-daagse fly-over langs de must-see’s van West-Canada

Je droomt al langer van die wandeling doorheen immense wouden en langs smaragdblauwe gletsjermeren die omringd worden door majestueuze besneeuwde bergpieken. Stiekem hoop je dat een beer je pad kruist. De enige steden op je traject liggen midden in het gematigd regenwoud. Deze rondreis neemt je op een aangenaam tempo mee langs de highlights van West-Canada en is ideaal voor iedereen die op vakantie liever niet met de auto kilometers aflegt. Binnenlandse vluchten brengen je telkens naar de volgende stop!

Hoogtepunten

Banff

Hello Rockies! De transferbus voert je langs de mooie Bow Valley Parkway naar het Banff  National Park.  De prairies lopen over in de statige Rocky Mountains. Je kijkt je ogen uit ter hoogte van Canmore, een levendig stadje waar de beroemde bergtoppen van de Three Sisters de wacht houden boven de stad.  Kies voor Buffalo Mountain Lodge, iets hoger en rustige gelegen, of voor Caribou Lodge, centraal op Banff Avenue, dichtbij het openbaar vervoer.

Vancouver

Stanley Park, dat op een schiereiland ligt en grenst aan de baai van Vancouver, is een favoriete bestemming voor zowel toeristen als de lokale bevolking. Andere bezienswaardigheden zijn onder meer Granville Island, een artistieke wijk met een overdekte markt en talloze boetieks en galerieën, en Gastown, een historische wijk met geplaveide straatjes, oude gebouwen en trendy restaurants en bars.

Whistler

Als je kiest voor een verblijf in Whistler, dan hebben wij een bucketlist-transfer voor jou in petto! Een watervliegtuig brengt je van de binnenhaven van Victoria naar Green Lake in Whistler. Je vliegt boven Howe Sound, een fjord zo mooi dat je er stil van wordt en de landing op het water is spectaculair! In Whistler neem je de gondellift die de Whistler Mountain en Blackcomb Mountain met elkaar verbindt. Als je goed kijkt spot je misschien wel een beer vanuit de lift. Ben je avontuurlijk? Spring dan op de mountainbike of ga voor een zipline tocht.

Onze partner:

TOOKU


Programma

  • Description text goes here
  • Item description

Prijs per persoon (inclusief vluchten, transfers, verblijf, excursies en maaltijden volgens programma) vanaf:

€ 5899.00

Vorige
Vorige

India, waar alle zintuigen geprikkeld worden

Volgende
Volgende

Singapore: een ideale transitbestemming