Hotel-pick: Ritz-Carlton abama

Guia de Isora is een van de best bewaarde geheimen van Tenerife. Een rustige badplaas in het zuidwesten van het eiland. Tussen de vulkanische landschappen en weelderige tropische planten ligt The Ritz-Carlton, Abama. Te midden van tropisch groen, helemaal afgezonderd van de drukte, is dit het perfecte luxeverblijf voor wie houdt van privacy, persoonlijke service, stijl en culinair genieten.

Nieuwe Villa Club

The Ritz-Carlton Abama is een spectaculair resort, geïnspireerd op de Moorse architectuur. Midden in een tropische tuin op een ruwe klif, waar je met de kabelbaan afdaalt naar een afgezonderd, gouden zandstrand.

Extra exclusiviteit, privacy en persoonlijke service, midden in de groene oase? Boek een luxekamer of een suite in de nieuwe Abama Villa Vlub. Het villa-concept is een soort hotel in een hotel, volledig afgezonderd van de rest van het resort. In elk verblijf baad je in een zee van ruimte, zowel binnen in je suite of villa, als buiten langs het zwembad.

Culinaire tip

Rasechte fijnproever? Restaurants Ricardo Sanz en M.B. hebben respectievelijk één en twee Michelinsterren. Trakteer jezelf op een sublieme, gastronomische ervaring.

Familie of Adults-Only?

Kies voor een eigen terras met toegang tot de tuin, of een royaal privébalkon met een adembenemend panoramisch uitzicht op de oceaan of tuin. Het zwembad is geprivatiseerd voor jou en de andere Villla-Club gasten.

De villa’s voor families situeren zich vlak aan de speeltuin en de grootste Ritz Kids Club van Europa. En voor wie liever met z’n tweetjes geniet: een deel van de villa’s bevindt zich in de adults-only zone. Voor nog meer rust en exclusieve toegang tot het overloopzwembad.

Vraag naar dit hotel bij ons, jouw reisagent.

Vorige
Vorige

Groepsreizen naar het onbekende

Volgende
Volgende

Actief Slovenië: Waar winnaars buitenspelen