Groepsreizen naar het onbekende

Begin in 2023 te schrijven aan een nieuw hoofdstuk. We selecteerden enkele Nederlandstalig begeleide groepsreizen voor het komende jaar.



Zuid-Korea

Een unieke mix van hypermoderne steden en traditionele dorpjes, design, mode, overweldigende natuur, een topkeuken en eeuwenoude gewoontes. Een land van contrasten, van het moderne Seoel en Busan tot plaatsen waar de tijd lijkt stil te staan. Een fascinerende rondreis doorheen oud en nieuw.

Vertrek: 30 September 2023 (14 dagen/ 11 nachten)

Prijs per persoon: € 4.025

Singletoeslag: € 895

Interesse? Neem contact met ons op voor het volledige programma en meer informatie.

In het pitoreske Hahoe markeerden de waga (huizen met pannen daken) en choga (huizen met rieten daken) het onderscheid tussen de sociale klassen.

Busan lijkt wel het Miami van Zuid-Korea. Je bezoekt er de vismarkt, de VN begraafplaats van Tanggok en het natuurpark Taejondae, een natuurpark met fraaie uitkijkpunten op de kust en kliffen.

Seoel is een stad die ademt van de creativiteit. Hoewel groot, straalt ze een sfeer van rust en organisatie uit. De hoofdstad groeide uit tot een trendsetter en toekomstgerichte metropool zonder haar verleden te verloochenen.


Spitsbergen

Een avontuurlijke groepsreis in een weergaloos natuurkader. De hoofdstand Longyearbyen ligt op slechts 1.300km van de Noordpool. Van hieruit bezoek je oude steenkoolmijnen, maakt je tochten met de sneeuwscooter en hondensleden. Daarnaast geniet je ook van de gastronomie die Longyearbyen te bieden heeft.

Vertrek: 1 Maart 2023 (9 dagen/8nachten)

Prijs per persoon: € 3.199

Singletoeslag € 990

Interesse? Neem contact met ons op voor het volledige programma en meer informatie.


Verenigde Arabische Emiraten & Oman

Combineer het hypermoderne Dubai, het kosmopolitische Abu Dhabi en het authentieke sultanaat Oman. Grootste projecten en warme gastvrijheid ontmoeten elkaar in de VAE. In Oman bezichtig je prachtige kastelen en eerbiedwaardige forten.

Vertrek: 11 Maart 2023 of 3 November 2023 (11 dagen/10 nachten)

Prijs per persoon: € 5.620

Singletoeslag: € 1.250

Interesse? Neem contact met ons op voor het volledige programma en meer informatie.

Dubai vindt zichzelf telkens opnieuw uit en schrijft voortdurend een eigen verhaal.Het is een contrasterende verzameling van diepgaande tradities en ambitieuze futuristische visies verpakt in een levensechte woestijnrpacht.

In Abu Dhabi roept het subliem staaltje architectuur van de Sheikh Zayed-moskee en het Louvre (hier in beeld) de verbeelding op.


Bereid je voor op schitterende landschappen, adembenemende oases en magische authentieke dorpjes.

Vorige
Vorige

Winters Lapland: het betoverende Hoge Noorden

Volgende
Volgende

Hotel-pick: Ritz-Carlton abama